Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 305 kJ / 1 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,25 g |
Tuky | 98,90 g |
Vláknina | 3,85 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filet z candáta se zeleninovým julienne a šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/70X1
Moje poznámka
Filet z candáta se zeleninovým julienne a šťouchanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/70X1
Nejnovější recepty
Čabajkové lečo
Přidáno před 39 minutami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 19 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 21 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové placky
hpludrova před 33 minutami
Zapečené brambory s patizonem
Fulda před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vaha 1972 před 1 hodinou
Vrstvený salát
Anche před 1 hodinou
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Anche před 1 hodinou
Vepřová kýta à la hovězí znojemská roštěná
Anche před 1 hodinou
Švestkové řezy s tvarohem
adrika2 před 2 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
AliceKaiser před 3 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
volvac@seznam.cz před 5 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
douver před 8 hodinami
Tématické fráze:
candát filet recept,
recept na filet z candáta,
top recept na filet z candáta,
candat na mrkví,
candat se zeleninou a bramborem,
ryba se šťouchanými bramborami,
julienne recepty,
julienne top recepty,
rizoto se zeleninou julienne,
recept na filety z candáta,
filety z candáta recepty,
candát zapečený s bramborami a česnekem,
candat se smazenou zelenina,
recepty z lososa s přelivem se štouchanými brambory,
ryba se šťouchanými brambory,
jak zbavime candata supin,
candát mrkev porek
Suroviny:
candát,
sůl,
mrkev,
petržel,
celer,
paprika čerstvá červená,
pórek,
olej olivový,
máslo,
rozmarýn,
brambory,
voda,
šunka,
máslo
Komentáře (9)