Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 175 kJ / 1 954 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,71 g |
Tuky | 122,30 g |
Vláknina | 13,68 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 77,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra s jablky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PEM1
Moje poznámka
Vepřová játra s jablky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PEM1
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 20 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočkový salát s vejci
Praevka před 1 hodinou
Salát Coleslaw
FrantisekHr. před 2 hodinami
Znojemská omáčka
Komtesina před 10 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 10 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 11 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 11 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 11 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 11 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 12 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra na víně,
vepřová játra s jablky,
vepřová játra na červeném víně,
veprove jatra na vinĕ,
vepřová jatra na bílem víně,
játra s jablky,
vepřová játra jako minutka restovaná,
veprove jatra s jablky,
recept na vepřova játra na vine,
játra na bílém víně,
vepřová játra s s jablky,
vepřová játra na víně s jablkem,
játra, tymian a cervene vino,
vepřová játra na červeném víně a tymiánu,
vepř.játra s jablky,
vepřová játra na na víně,
játra trochu jinak s s jablky,
recepty vepřová játra na víně,
recept na veprove na játra jablky,
restovaná vepřová játra na červeném víně
Suroviny:
játra vepřová,
mouka hladká,
paprika sušená uzená,
koření kari,
pepř,
olej,
slanina,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
víno bílé,
jablko,
sůl,
tymián
Komentáře (4)
Kombinace jater a jablka je moc príma