Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 594 kJ / 2 054 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,95 g |
| Tuky | 145,95 g |
| Vláknina | 13,99 g |
| Cholesterol | 321 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 5,12 g |
| Sacharidy | 32,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Polovinu slaniny nakrájíme na tenké proužky a maso prošpikujeme. Posypeme ho jemně kořením na zvěřinu, nakrájenou zeleninou a druhou částí slaniny, pokrájenou na kostičky. Polovinu másla rozehřejeme a maso polijeme. Přidáme ostatní koření a necháme několik hodin odležet.
Krok 2: Přilijeme víno, vývar a zapneme PH (použila jsem stupeň LOW a pomalila 8 hodin). Poslední hodinu přidáme na zahuštění kuličky z másla smíchaného s moukou a dochutíme lžící brusinek.
Krok 3: Maso vyjmeme a dáme stranou, z omáčky vyjmeme koření a rozmixujeme ji. Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 7. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí plec na víně a zelenině v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1M3G
Moje poznámka
Kančí plec na víně a zelenině v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1M3G
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 6 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 1 hodinou
Medvědí tlapky
hoopoo před 1 hodinou
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 2 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 4 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
kančí na vině,
kanci plec,
kanci na zelenine,
kanec na víně,
kančí plec recepty,
kančí steaky na červeném víně,
kančí pečeně na víně,
kančí plecko recepty,
divocak na vine,
kančí na víně recepty,
kanec na zelenině a červeném víně,
kančí pečeně na zelenině,
kančí směs,
kančí se zeleninou,
kančí plec recept,
kanci plecko,
kančí plecko na víně,
recepty zvěřina kančí plec,
plec z divocaka,
kančí plec na červeném víně
Suroviny:
plec kančí,
slanina,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
víno červené,
koření na divočinu,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
jalovec,
kompot brusinkový,
tymián,
máslo,
mouka,
vývar,
sůl
Komentáře (29)