Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 649 kJ / 394 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,89 g |
| Tuky | 31,03 g |
| Vláknina | 7,78 g |
| Cholesterol | 47 mg |
| Sodík | 347 mg |
| Sůl | 0,86 g |
| Sacharidy | 20,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr krkovice se smetanovou mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QG2q
Moje poznámka
Fofr krkovice se smetanovou mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QG2q
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
krkovice na mrkvi,
krkovice s mrkvi,
krkovice v mrkvi,
krkovice mrkev,
krkovice v tlakovém hrnci,
vepřová krkovice na mrkvi,
krkovice, mrkev,
krkovicku s mrkví,
recepty krkovice s mrkvi,
dušená mrkev s krkovici,
vepřová krkovice pečená v mrkvi,
krkovice v s mrkví,
krkovice pecena,
recepty krkovice mrkev,
vepřová krkovice s mrkví,
dušená mrkev ve smetanové omáčce,
vepřová krkovička v mrkvi,
vepřová krkovička s mrkvi,
recept na tortilu z krkovice,
smetanová krkovice
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
hořčice,
koření gyros,
olej,
mrkev,
cibule,
okurky sterilované,
máslo,
rozmarýn,
smetana 12%,
sůl,
pepř
Komentáře (10)