Domácí paštika z vepřových jater
Domácí játrovou paštiku nechystáme v kuchyni denně, protože výroba je trochu pracnější. Přesto se odhodlejte a zkuste ji připravit podle našeho receptu. Podávat ji můžete s rybízovou omáčkou jako předkrm, ale třeba samotnou na chlebu jako svačinu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 34 553 kJ / 8 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,20 g |
Tuky | 806,86 g |
Vláknina | 45,20 g |
Cholesterol | 2,26 g |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 112,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí paštika z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v50X
Moje poznámka
Domácí paštika z vepřových jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v50X
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 9 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 3 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 5 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 7 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 7 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 8 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 8 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 9 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 9 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játrová domácí paštika recepty,
vepřova paštika,
vepřová paštika recept,
recept na domácí vepřovou játrovou paštiku,
domácí paštika z jater,
jak dlouho zavařovat paštiku,
vepřová játra paštíka,
domácí paštika z vepřového masa a jater,
domácí zabíjačková paštika,
zabijačková paštika,
recept na domácí vepřovou paštiku,
domácí paštika z vepřového masa,
recept na veprovou paštiku,
recept vepřová paštika,
vepřová játrová paštika,
vepřová játra paštika recepty,
vepřová paštika s játry,
pomazánka z vepřových jater,
zabíjačková domácí paštika,
jak udelat veprovou pastiku
Suroviny:
sádlo vepřové hřbetní,
játra vepřová,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
kmín drcený,
voda
Komentáře (19)
Díky Marylas
magdalenka: Taky uvažuju, že si udělám větší množství, podle jiného receptu, a zavařím. Kdysi jsme zavařovali při zabíjačce všechno, co se nevešlo do mrazničky.
chocolate: Opravdu se má zavařovat 2 x. Jen nevím jestli po 24 hodinách nebo více. Už jsem to hodně dlouho nedělala
praktik: Děkuji za receptík, třeba najde využití
Opravdu skvělá paštika. Už ji dělám asi po osmé a jde na dračku. Je o ni velký zájem v rodině,proto,abych nemusel co chvíli kutit,zavařuji ji. Tři hodˇky na 100 st, omnia sklénky ,červené víčka a plnění do 2/3 velikosti sklénky. Jednoduché a dobré.
ale mäso sa mi vždy dosť rozvarilo...to robí to dvojité sterilizovanie.
Ptám se jako debil, ale maso jsem nikdy nezavařovala, mezi zavařováním jedna a dvě to má být v lednici?