Suroviny
Porce: pre viac osôb
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 478 kJ / 2 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,95 g |
Tuky | 165,91 g |
Vláknina | 66,54 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 7,77 g |
Sůl | 19,00 g |
Sacharidy | 147,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cachochbilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZyp
Moje poznámka
Cachochbilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZyp
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 11 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 17 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 21 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 9 minutami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 1 hodinou
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 1 hodinou
Domácí kečup
Baruska. před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 6 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 13 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 13 hodinami
Krenex
dragomirac před 15 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 15 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 15 hodinami
Tématické fráze:
čachochbilli z hovězího masa,
kuře čachochbilli,
čachonhbilli,
bažant na víně podle dity p,
kuř s nádivkou po myslivecku,
ruská specialita recept,
kruti krky od sef kuchare,
tanatar,
recepty príprava kuraťa,
drubezi maso,
maso
Suroviny:
kuře,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
máslo,
cibule,
česnek,
petrželka,
rajče,
citron,
bobkový list,
víno bílé suché,
bazalka čerstvá,
koriandr,
kopr,
koření adžika
Komentáře (9)
Oblíbené jídlo Gruzínců. Kusy skopového nakrájíme jako na guláš a dáme dusiti s trochou polévky. Osolíme a řádně opepříme. Zatím několik hlavic cibule nakrájíme na kolečka a usmažíme dorůžova. Před dodušením masa přidáme k němu oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory i usmaženou cibuli. Vše společně dodusíme.