Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 308 kJ / 74 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,03 g |
| Tuky | 0,61 g |
| Vláknina | 8,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 9,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z králíka se zeleninou a strouháním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vmmo
Moje poznámka
Vývar z králíka se zeleninou a strouháním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vmmo
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 1 hodinou
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 2 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 2 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 57 minutami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 1 hodinou
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 1 hodinou
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 3 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 4 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 4 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 4 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 4 hodinami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kraličí vývar,
polivka z kralika,
polévka z králíka,
jak dlouho vařit králíka,
polívka s králika,
kralici polivka,
králičí polévka,
hlava z králíka,
vývar z králičí hlavy,
kralici vyvar recept,
králík polévka,
králík hlava recept,
hlava králika,
kralík polivka,
polévka vývar z kralíka,
polivka kralik,
jak udělat králíka,
polevka s kralika,
polévka z králíka recept,
polévka z králíčí hlavy
Suroviny:
králík,
voda,
mrkev,
petržel,
celer,
kapusta,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
petrželka zelená
Komentáře (18)
Díky za príma typ
Ať máš radost dávám Ti další+2
Dělávám podobně,ale bez té kapusty,kterou jinak máme moc rádi.Scezený vývar naliji do hrnce,ve kterém napřed na plátku másla orestuji kousek nastrouhané mrkve,pro hezkou barvu.Tentokrát nebylo kapání,ale rýže,která zbyla z předešlého dne