Pivní bramboráky
Receptů na bramboráky jsou stovky. Každá kuchařka pokládá ten svůj za nejlepší a taky záleží na zvyku každého z nás. Přesto je dobré si občas zkusit něco nového, co vás možná mile překvapí a stane se vaším novým favoritem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 002 kJ / 717 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,86 g |
| Tuky | 8,88 g |
| Vláknina | 15,78 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 228 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 122,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupané brambory a žampiony nastrouháme na hrubším struhadle.
Krok 2: Přidáme vejce, česnek, cibuli, koření, pivo a nakonec mouku se strouhankou. Mouku dáváme postupně do požadované hustoty.
Krok 3: Dochutíme a smažíme na oleji z obou stran do křupava.
Krok 4: Usmažené odkládáme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk.
Zveřejněno 1. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vxA
Moje poznámka
Pivní bramboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vxA
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 2 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 6 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 7 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 8 hodinami
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 17 hodinami
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka
Kajkajak před 44 minutami
Rajská omáčka
Daniela57 před 1 hodinou
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 1 hodinou
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Eiisa před 2 hodinami
Zdravý mrkvovo-jablečný dort
sbezecna před 2 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 2 hodinami
Makový závin hrnkový
titi96 před 3 hodinami
Tématické fráze:
pivní bramborak,
bramboráky,
bramborak s pivem,
bramboráky s pivem,
bramboráky recept,
recept na bramboraky,
jak usmažit křupavou cibulku,
jak usmažit cibulku do křupava,
cmunda na plech s pivem,
bramborák,
jak usmažit bramborák,
bramboráky bez tuku,
bramborak se žampiony,
recepty pivni bramborak,
bramborák bez tuku,
bramboráčky,
bramborák na na pivě,
bramborák pivo,
bramborák na pivu,
bramborák světlý
Suroviny:
brambory,
pivo světlé,
vejce,
česnek,
žampióny,
cibule sušená smažená,
mouka hladká,
strouhanka,
kmín celý,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
olej
Komentáře (14)