Suroviny
Porce: pre viac osôb
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 478 kJ / 2 982 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 190,95 g | 
| Tuky | 165,91 g | 
| Vláknina | 66,54 g | 
| Cholesterol | 527 mg | 
| Sodík | 7,77 g | 
| Sůl | 19,00 g | 
| Sacharidy | 147,35 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Cachochbilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZyp
Moje poznámka
					
				
Cachochbilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZyp
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 33 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 34 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 39 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							čachochbilli z hovězího masa, 
						
						
							kuře čachochbilli, 
						
						
							čachonhbilli, 
						
						
							bažant na víně podle dity p, 
						
						
							kuř s nádivkou po myslivecku, 
						
						
							ruská specialita recept, 
						
						
							kruti krky od sef kuchare, 
						
						
							tanatar, 
						
						
							recepty príprava kuraťa, 
						
						
							drubezi maso, 
						
						
							maso
						
					
						Suroviny:
						
							kuře, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							rajče, 
						
						
							citron, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							víno bílé suché, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							koriandr, 
						
						
							kopr, 
						
						
							koření adžika
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (9)
Oblíbené jídlo Gruzínců. Kusy skopového nakrájíme jako na guláš a dáme dusiti s trochou polévky. Osolíme a řádně opepříme. Zatím několik hlavic cibule nakrájíme na kolečka a usmažíme dorůžova. Před dodušením masa přidáme k němu oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory i usmaženou cibuli. Vše společně dodusíme.