Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 714 kJ / 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,43 g |
Tuky | 35,45 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 789 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 10,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso s celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n0zW
Moje poznámka
Vepřové maso s celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n0zW
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 1 hodinou
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 2 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 3 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na celeru,
veprove na celeru,
maso na celeru,
vepřové maso recepty,
maso s celerem,
vepřove s celerem,
recepty z vepřového masa,
recepty na vepřové s celerem,
vepřové maso,
vepřové nudličky s celerem,
kýta vepřové maso recepty,
vepřové maso v celeru,
celer recepty,
recepty z celeru,
veprove na cerelu,
maso z celerem,
recepty z vepřové kýty,
veprove maso, mrkev, celer, ryze,
vepřového maso na celeru,
veprove maso v z celeru
Suroviny:
maso vepřové,
celer,
špek uzený,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
vývar masový,
jíška
Komentáře (7)
Pavel Havlíček: ...do ingrediencí jsem dal obě varianty, protože si myslím, že recept má sloužit i jako inspirace a né vždy se musí nutně dodržet to či ono ...ať si každý vybere, co je mu milejší
nerad bych , aby vyznělo jako poučováni, ale add.1 správný název je záklechtka. Je to mouka rozpuštěná ve vodě.
Zásmažka jinak tedy jíška je usmažená mouka vetšinou s máslem... v chuti je to tedy dost podstatný rozdíl. Pro záklechtku mluví poze, že je to kaloricky dietnější. Hezký den.