Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 080 kJ / 5 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 367,20 g |
Tuky | 435,39 g |
Vláknina | 42,20 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 77,58 g |
Postup přípravy
Naplníme formičky a dáme ztuhnout do lednice. Krok 5: Mezitím dáme vařit maliny, stačí tak 8 minut, propasírujeme je, doplníme vodou do 250 ml, přidáme želatinu, uvaříme dle návodu na obale a přelijeme vychladlou paštiku. Krok 6: Pokud nemáme v úmyslu spotřebovat max. do dvou dvů, naplníme rovnou skleničky a sterilizujeme 1 hodinu na 95 C° a druhý den ještě jednou stejně.
Zveřejněno 25. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová paštika s brusinkami a mandlemi v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LkKr
Moje poznámka
Vepřová paštika s brusinkami a mandlemi v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LkKr
Nejnovější recepty
Čokoládové muffiny
Přidáno před 3 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 11 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 21 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Marceval před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
káťa před 2 hodinami
Čokoládový dort s červenou řepou
stefi.f47 před 2 hodinami
Buchta Fešák
káťa před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
stefi.f47 před 2 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 2 hodinami
Míša řezy
kaja.tremlova před 3 hodinami
Housky na hamburger
panilek před 3 hodinami
Rebarborový koláč
mika277 před 3 hodinami
Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla
Erika2202 před 3 hodinami
Tématické fráze:
paštika z pomalého hrnce,
vepřové maso v pomalém hrnci,
pastika ze zbytku masa v pomalém hrnci,
vepřová masova paštika,
brusinkova paštika v pomatem hrnci,
játrová paštika v pomalém hrnci,
vepřová pastika ve formě,
vepřová pastika do formy,
veprova pastika recept,
paštika z bůčku v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty na bůček
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček,
cibule,
česnek,
sůl,
máslo,
pepř,
tymián,
whisky,
mandle,
brusinky,
maliny,
želatina
Komentáře (16)