Kapustičková polévka se zeleninou a červenou čočkou
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 784 kJ / 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,84 g |
Tuky | 42,63 g |
Vláknina | 31,16 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 192 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 82,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustičková polévka se zeleninou a červenou čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QEyq
Moje poznámka
Kapustičková polévka se zeleninou a červenou čočkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QEyq
Nejnovější recepty
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Melounový salát
Přidáno před 23 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno 8. 8. 2025 15:01:02
Kachní prsní plátečky
Přidáno 8. 8. 2025 14:19:56
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaný koláč s banánovou náplní
Alca B. před 1 hodinou
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
poirotka před 1 hodinou
Jednoduchý rajčatový salát se sýrem a majonézou
Pamp Eliska před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Ferka před 2 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Tesco před 2 hodinami
Jak zavařovat okurky
LusiPa před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
monulik před 3 hodinami
Bageta z domácí pekárny
Sabina.jonakova@seznam.cz před 4 hodinami
Domácí lečo
Jaruskaa před 4 hodinami
Žampiony s cuketou
Luciik. před 5 hodinami
Tématické fráze:
kapustičková polévka,
top recepty kapustickova polévka,
zeleninová polévka recept,
recept na zeleninou polévku s červenou čočkou,
polévka z růžičkové kapusty s anglickou anglickou slaninou a červenou čočkou,
prodej deva český brod,
zeleninová polévka s červenou čočkou
Suroviny:
kapusta růžičková,
mrkev,
celer řapíkatý,
pórek,
máslo,
česnek,
čočka červená,
mouka hladká,
vývar,
sůl,
pepř mletý,
květ muškátový,
slanina,
Komentáře (3)