Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 022 kJ / 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,58 g |
| Tuky | 36,29 g |
| Vláknina | 7,08 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 198 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 26,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové s křenovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrYn
Moje poznámka
Vepřové s křenovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrYn
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 8 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 8 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 4 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 4 hodinami
Květákové placičky
Valis před 5 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 6 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 7 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 7 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 8 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 8 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 8 hodinami
Tématické fráze:
krenova omáčka z vepřového masa,
křenová omáčka s vepřovým masem,
vepřový jazyk s omáčkou,
zpracování křenu,
vepřové s omáčkou,
krenova omacka s veprovym,
vepřové maso s omáčkou,
vepřová panenka s křenem,
srdce s křenovou omáčkou,
veprove maso s krenem,
vepřové maso na křenu,
omáčka k vepřové kýtě,
vepřové maso ořech,
vepřový plátek na křenu,
veprovy orech recepty,
vepřové maso s křenovou omáčku,
veprova panenka v krenove omacce,
vepřové platky na krenu,
vepřové maso v křenu,
vepřový jazyk s hořčičnou omáčkou
Suroviny:
panenka vepřová,
máslo,
mouka hladká,
ořechy vlašské,
křen strouhaný,
cibule,
smetana,
cukr,
pepř,
sůl,
vývar,
ocet
Komentáře (3)