Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Levné langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rjW
Moje poznámka
Levné langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rjW
Nejnovější recepty
Sachr dort z jablek
Přidáno před 2 hodinami
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 20 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 21 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Petka2208 před 25 minutami
Tilápie na másle a citronu
Elen0766 před 1 hodinou
Čokoládová poleva mojí prababičky
gabrielavachova.mail@seznam.cz před 1 hodinou
Plátek vepřové kýty se žampionovou omáčkou
Leren před 2 hodinami
Domácí slané tyčinky
Lunaskira před 3 hodinami
Rajská omáčka s vepřovými kuličkami
Hawisa před 3 hodinami
Králík pikant
kimlo před 4 hodinami
Buchtičky se šodó
petrmelichar851206 před 8 hodinami
Mrkvové muffiny nebo koláč
Susanna před 9 hodinami
Tématické fráze:
langose,
langoše recept,
recept na langoše,
recept langoše,
langoše bez kynutí,
tncz,
langoš recept,
tn.cz langoše,
tn.cz levné recepty domácí chleba,
langoš,
recepty langoše,
recepty na langoše,
langose bez drozdi,
recept langoš,
tn.cz recept na langoše,
levné vaření,
langoše rychle,
tn.cz mini langoše,
langoše recepty,
langoše těsto recept
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
kmín drcený,
droždí čerstvé,
cukr,
olej,
voda,
olej,
česnek,
kečup sladký,
tatarská omáčka,
sýr strouhaný
Komentáře (45)
Děkuji za recept jsou lepší než kupované! Prostě vlastnoručně vyrobené jsou nejlepší ale to je si myslím u všeho :3
Všichni jsme si moc na nich pochutnali.
Úžasný recept. Dnes budou k večeři
Potiera sa olejom zmiešaným s prelisovaným cesnakom a soľou a potom až kto čo chce - kečup, syr, tatarka, alebo aj kobninácie.
Je to pôvodom maďarský recept a takto sa robieva.