Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 096 kJ / 1 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 144,50 g |
| Tuky | 65,50 g |
| Vláknina | 9,50 g |
| Cholesterol | 370 mg |
| Sodík | 2,30 g |
| Sůl | 5,70 g |
| Sacharidy | 67,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáč vymažeme máslem, naskládáme na kolečka nakrájené brambory, osolíme, okmínujeme.
Krok 2: Na pánvi na másle opražíme nakrájenou mrkev z pórkem a tuto směs položíme na brambory.
Krok 3: Pangasiuse posolíme, posypeme rybím kořením a položíme na směs mrkvve a pórku.
Krok 4: Dáme zapéct asi na 15 minut do vyhřáté trouby na 200 stupňů.
Krok 5: Mezitím si připravíme omáčku ze 2 kysaných smetan, kopru, bazalky, pažitky (co máte rádi), trochu osolíme a opepříme, nastrouháme sýr, polijeme pangasia již předpečeného a pečeme ještě asi 40 minut.
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius ze Švédska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98DD
Moje poznámka
Pangasius ze Švédska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98DD
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 6 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 9 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 4 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 2 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 2 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 2 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 3 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
pangas recepty,
na kolik stupňů se peče ryba,
na kolik stupnu pect rybu,
ryba po švédsku,
pangasius na másle,
pangasius se sýrovou omáčkou,
na kolik péct rybu,
pangacius po švédsku,
jak dlouho péct pangasia,
jak dlouho péct rybu,
pangasius trouba,
pangasius s koprovou omáčkou,
pangasius v koprové omáčce,
pangas se sýrovou omáčkou,
výborný pangasius,
jak dlouho se peče pangas,
jak dlouho se peče ryba,
recept pangasius na masle,
pangasius výborný recept,
švédská koprová omáčka
Suroviny:
pangasius,
brambory,
mrkev,
pórek,
smetana kysaná,
pažitka,
kopr,
bazalka čerstvá,
sýr tvrdý,
koření na ryby,
kmín celý,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (36)
recept ukládám +