Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 666 kJ / 1 832 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,00 g |
Tuky | 4,20 g |
Vláknina | 94,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 282,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kubánská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElV4
Moje poznámka
Kubánská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElV4
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 43 minutami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 1 hodinou
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 3 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 3 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 5 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 5 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 5 hodinami
Tématické fráze:
kubánská fazolová polévka,
kubánská kuchařka,
kubánské fazole,
kubánský dort recept,
kongri,
zvlastni polevky,
kubánské fazole recept,
kubanske oregano,
tvrdé fazole,
fazolová polévka kubánská,
kubánské brambory,
kongri recept,
jedla kubanskej kuchyne recepty,
kubánské věci,
recept kubansky dort,
kubánský dort,
congry,
kubanska fazolova,
kubánská buchta,
kubánská dort
Suroviny:
maso uzené,
fazole,
brambory,
cibule,
slanina anglická,
paprika sušená sladká,
koření oregáno,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř,
kečup sladký
Komentáře (13)
Tuto zkusím ráda také
Jenom blbý dotaz, ty fazole se vaří zároveň v jedné vodě s brambory a masem? Já fazole nerada vařím, mám je vždycky tvrdé a uvnitř zas moc uvařené