Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 410 kJ / 1 771 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,55 g |
| Tuky | 10,28 g |
| Vláknina | 152,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 201,53 g |
| Sůl | 503,05 g |
| Sacharidy | 283,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pomeleme na masovém strojku, dusíme na 250 g 100% tuku 1/2 hodiny. Vřelé se dá do sklenic a uzavře nebo zchladlé sterilovat na 80°C asi 20 minut.
Zveřejněno 23. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelenina na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkjN
Moje poznámka
Zelenina na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkjN
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 1 hodinou
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 5 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 13 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 19 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
artistichideaway před 3 minutami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 51 minutami
Jogurtová buchta
1anoli1 před 1 hodinou
Cuketové řezy s mákem
HelenaR před 1 hodinou
Krůtí holanďani
Zlatka25 před 3 hodinami
Nejen vánoční linecké vykrajované cukroví
Kratule před 4 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Margot kuličky
Junys před 15 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 15 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 16 hodinami
Tématické fráze:
nakládání zeleniny recepty,
zpracování rajčat na zimu,
zpracování mrkve na zimu,
zpracování zeleniny,
recepty na nakladani zeleniny,
nakládání zeleniny,
jak zpracovat mrkev na zimu,
jak sterilovat zeleninu,
spracování rajčat,
zpracováni pórku,
zamrazení pórku,
jak zpracovat zeleninu,
kedlubny na zimu,
nakládání kvetaku,
recepty na zimu,
polévková zelenina na zimu,
dušená zelenina na zimu,
mrkev na zimu,
jak zpracovat petržel,
spracování paprik
Suroviny:
pórek,
rajče,
kapusta,
mrkev,
celer,
petržel,
kedlubna,
květák,
cibule,
paprika čerstvá červená,
nať celerová,
nať petrželová,
česnek,
sůl
Komentáře (5)