Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 410 kJ / 1 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,55 g |
Tuky | 10,28 g |
Vláknina | 152,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 201,53 g |
Sůl | 503,05 g |
Sacharidy | 283,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pomeleme na masovém strojku, dusíme na 250 g 100% tuku 1/2 hodiny. Vřelé se dá do sklenic a uzavře nebo zchladlé sterilovat na 80°C asi 20 minut.
Zveřejněno 23. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelenina na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkjN
Moje poznámka
Zelenina na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkjN
Nejnovější recepty
Cuketové špízy se sýrem feta
Přidáno před 51 minutami
Mandlové müsli tyčinky
Přidáno před 2 hodinami
Sépiové černé špagety s krevetami a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 6 hodinami
Borůvkový džem
Přidáno před 9 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 19 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 1 hodinou
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 2 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 3 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 3 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 3 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 3 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 3 hodinami
Vepřová krkovice na zelenině
Luciik. před 4 hodinami
Uncle Bens omáčka
Sbotka před 4 hodinami
Tématické fráze:
nakládání zeleniny recepty,
zpracování rajčat na zimu,
zpracování mrkve na zimu,
zpracování zeleniny,
recepty na nakladani zeleniny,
nakládání zeleniny,
jak zpracovat mrkev na zimu,
jak sterilovat zeleninu,
spracování rajčat,
zpracováni pórku,
zamrazení pórku,
jak zpracovat zeleninu,
kedlubny na zimu,
nakládání kvetaku,
recepty na zimu,
polévková zelenina na zimu,
dušená zelenina na zimu,
mrkev na zimu,
jak zpracovat petržel,
spracování paprik
Suroviny:
pórek,
rajče,
kapusta,
mrkev,
celer,
petržel,
kedlubna,
květák,
cibule,
paprika čerstvá červená,
nať celerová,
nať petrželová,
česnek,
sůl
Komentáře (5)