Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 554 kJ / 3 478 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 194,75 g |
| Tuky | 167,15 g |
| Vláknina | 157,65 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 4,03 g |
| Sůl | 9,40 g |
| Sacharidy | 156,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5Dm
Moje poznámka
Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5Dm
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 14 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 14 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 15 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 17 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 18 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarský knedlík
HavranPB před 6 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 6 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 9 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 9 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 9 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 10 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 10 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 11 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 11 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí paličky s cizrnou,
kuřecí maso se zelenými fazolkami,
kuřecí maso s fazolkami,
recepty se zelenymi fazolkami,
kuřecí prsa s fazolkami,
kuřecí maso s zelenými fazolkami,
recept se zelenýma fazolkama,
rizoto s cizrnou,
nadýmá cizrna,
kuřecí maso se zelenýma fazolkama,
nadýmá celer?,
recept se zelenými fazolkami,
kureci prsa se zelenymi fazolkami,
fazolove lusky s cizrnou,
kureci maso s cizrnou,
způsobuje kuřecí maso nadýmání,
cizrna nadýmání,
víno nadýmá?,
červené víno nadýmá,
celer nadyma
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
cizrna,
slanina,
pasírované rajčata,
fazolky zelené,
cibule šalotka,
cibulka lahůdková,
celer,
bobkový list,
víno bílé suché,
rozmarýn,
paprika čerstvá červená,
sůl,
cukr
Komentáře (27)
Jinak myslím, ať si každý vyzkouší svůj způsob ne?
Nedělalo mi to potíže nikdy, až po 25 roce života
To mám z hlavy babičky a i mamky a mohu jen doporučit, pomáhá to.
taky sem z toho měla strach a tak sem si minulý týden tohleto vygooglila: Cizrna jako ostatní luštěniny může nadýmat. V tom případě pomáhá vařit ji s přísadami, které nadýmání zmírňují, což jsou hlavně bylinky jako majoránka, saturejka, kmín, fenykl. Pokud i vy trpíte nadýmavostí, pak je lépe cizrnu konzumovat v podobě kaše nebo polévky, protože tato konzistence je lépe stravitelná............. ale když sem si udělala z cizrny pomazánku, tak nadýmání se mi vyhlo
Máte krásný recepty, už jsem kolikrát podle Vás vařila (přemnožily se mě cukety