Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 201 kJ / 2 199 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,44 g |
| Tuky | 51,84 g |
| Vláknina | 30,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 146 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 386,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkovo-skořicové muffiny bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O3Y
Moje poznámka
Jablkovo-skořicové muffiny bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O3Y
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 10 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 14 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 5 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 5 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 5 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 6 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Tématické fráze:
muffiny bez vajec,
muffiny bez mléka,
muffiny bez lepku,
zdravé muffiny bez lepku,
jablkové mufiny,
muffiny bez vajec a mléka,
mufiny bez vajec,
recept na muffiny bez mléka,
mufiny bez mléka,
mufiny bez lepku,
muffiny z jablek,
recept na muffiny bez vajec,
muffiny bez vejce,
muffiny bez lepku a mléka,
recepty bez lepku a mléka,
muffiny bez mléka a vajec,
recept na muffiny s jablky,
muffiny bez lepku, vajec,
muffiny bez vajec mouky a mleka,
zdrave jablkové muffiny
Suroviny:
jablko,
šťáva citronová,
cukr,
mouka bezlepková,
xanthan,
skořice,
prášek do pečiva,
olej,
voda
Komentáře (6)
Je to látka přírodního původu, polysacharid získáváný fermentací glukózy nebo sacharózy. V potravinářství se používá jako zahušťovadlo zejména v mléčných výrobcích (E415).