Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 353 kJ / 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,20 g |
| Tuky | 32,12 g |
| Vláknina | 1,08 g |
| Cholesterol | 112 mg |
| Sodík | 762 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 40,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PrnA
Moje poznámka
Kuřecí v podmáslové marinádě s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PrnA
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 13 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 14 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 16 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 17 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 18 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 6 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 7 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 9 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 9 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 9 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 9 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 10 hodinami
Tématické fráze:
nakládání kuřecího masa,
nakládání kuřete na grilování,
nakládání kuřecího masa na grilování,
maso v podmáslím,
recepty s křenem,
nakládání kuřat na grilování,
podmáslové řízky,
nakládání masa do podmáslí,
marináda s kefírem,
recepty s podmáslím a masen,
kuřecí s krenem,
kureci na s podmáslím,
kureci kridylka nakládání masa,
marinada na maso s podmaslim,
recept křen,
nakladani kurat,
nakladani kurecich kridelek,
nakldání kuřete na grilování,
nakládání masa do potravinářská folie,
nakládané křidélka marinada
Suroviny:
řízky kuřecí,
podmáslí,
smetana sladká,
cibulka jarní,
krenex,
petrželka zelená,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (31)