Suroviny
Porce: 4 - 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 644 kJ / 2 783 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 222,12 g |
| Tuky | 151,93 g |
| Vláknina | 21,48 g |
| Cholesterol | 3,23 g |
| Sodík | 3,43 g |
| Sůl | 7,24 g |
| Sacharidy | 122,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yK7
Moje poznámka
Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yK7
Nejnovější recepty
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 18 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácený jablečný koláč - Tarte Tatin
Zlatka75 před 32 minutami
Vepřová krkovice s bylinkami
Hedvika04 před 45 minutami
Bavorské vdolečky
Dieta před 1 hodinou
Marinovaný zelný salát
Radovan123 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 4 hodinami
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 4 hodinami
Smažená rýže
Kajkajak před 10 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
hovězí játra po tyrolsku,
drůbeží játra po tyrolsku,
jatra po tyrolsku,
vepřová játra po tyrolsku,
játra po bavorsku,
kureci jatra po tyrolsku,
bavorska jatra,
bavorske játra,
tyrolské hovězí játra,
leber,
recept na vepřové játra bavorská,
vepřová játra po tyrolsku videorecept,
krůtí játra po tyrolsku,
bavorská na játra,
játra po tyrolsku s s bramborami,
jatra po německu,
drubeží játra po tirolsku,
tyrolsko recepty,
tyrolske játra recept,
hovezi játra po po tyrolsku
Suroviny:
játra hovězí,
slanina,
pepř mletý,
sůl,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
máslo,
olej olivový,
vývar zeleninový,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
mouka hladká,
mléko,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
šťáva citronová
Komentáře (4)
Každopádně mňam
Jo u nás nejradši s přírodní rýží