Hovězí pupek z hájovny na „Šlajfu“
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 403 kJ / 2 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 222,10 g |
Tuky | 127,83 g |
Vláknina | 5,94 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 34,58 g |
Postup přípravy
Podávám s vařeným bramborem nebo s těstovinami.
Zveřejněno 24. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pupek z hájovny na „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEXO
Moje poznámka
Hovězí pupek z hájovny na „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zEXO
Nejnovější recepty
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 5 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 7 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Avokádový tataráček
Simona Maskova před 29 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 30 minutami
Květáková polévka podle Jitky
Kajkajak před 43 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
kimlo před 45 minutami
Zakysané lívanečky
bodie před 1 hodinou
Kovbojské fazole
Ry1bka před 2 hodinami
Žampiony s cuketou
Petulice před 3 hodinami
Žampiónová polévka
SarkaMG před 3 hodinami
Kysané zelí na slanině a jablku
Lolatus před 4 hodinami
Košíčky s želé
rujet před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pupek recepty,
hovězí pupek,
hovězí pupek recept,
inspirace z hájovny,
recept na hovězí pupek,
recepty z masa hovězí pupek,
recepty na hovězí pupek,
hovězí pupek příprava,
recept hovezi pupek,
recepty z hovězího pupku,
hovězí maso z hájovny,
uzený hovězí pupek,
dušený hovězí pupek,
recept hovězího pupku,
hovězí pupek-recepty,
pupek recepty,
recept pupek ze zvěřiny,
maso z hajovny recept,
hovězí pupek nejlepší recepty,
hovezi pupek na omáčku
Suroviny:
pupek hovězí,
cibule,
špek uzený,
hořčice plnotučná,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
tymián,
vývar,
víno červené,
mouka hladká,
citron,
cukr,
olej,
sůl
Komentáře (3)
Pokud ho budu delat doma, potrebuji k tomu maso ze zveriny, no a tak v tom pripade, ze budu mit maso ze zveriny, nebudu delat hovezi pupek, ale udelam tu zverinu.
Jinak bych si tam jeste pridala taky jalovec, cesnek a kmin.