Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 003 kJ / 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,13 g |
Tuky | 7,52 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 191 mg |
Sodík | 289 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 72,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí veverka s květákovo-bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lP61
Moje poznámka
Hovězí veverka s květákovo-bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lP61
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 17 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Jablečná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 6 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 6 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 7 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 7 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 7 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 7 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 11 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 11 hodinami
Tématické fráze:
kvetakovobramborove pyre,
recepty hovězí maso - veverka,
jak připravit veverku,
recept na hovězí maso veverka,
hovězí s květákem,
guláš z hovězí veverky,
bramborovokvětákové pyré,
příprava hovězí veverky,
květákovo celerové pyré,
hovězí maso veverka,
květákovo bramborová kaše,
bramborové pyré s květákem,
jidla z hovězí veverky,
priprava veverky,
kvetakovo bramborové pire,
květákovobramborova kase,
hovězí maso veverka recepty,
rostbeef vodochodský,
co s hovezi veverkou,
kvetakovo bramborova kase recept
Suroviny:
veverka hovězí,
květák,
brambory,
máslo,
smetana ke šlehání,
pepř,
maliny,
víno portské,
cukr moučkový
Komentáře (3)
Ďábel se skrývá v detailech a tady (nejen tady) chybí u použité suroviny slůvko "odleželé"
Mám v lednici kilo veverek (jen krátce po porážce), tak pátrám co s nimi počít...
Jeden drevokocúr
Ale spíše ty veveričky udusím...
No, snad nebudu za nelidu, že