Suroviny
Porce: 2 - 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,58 g |
| Tuky | 41,85 g |
| Vláknina | 29,03 g |
| Cholesterol | 113 mg |
| Sodík | 362 mg |
| Sůl | 0,77 g |
| Sacharidy | 70,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWEr
Moje poznámka
Jelení kýta na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWEr
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 16 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 12 minutami
Domácí česnečka
Milan68 před 19 minutami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 28 minutami
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 47 minutami
Plovdivské maso
PaveL2002 před 1 hodinou
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 2 hodinami
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 3 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 3 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 11 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 15 hodinami
Tématické fráze:
jelení kýta na víně,
jelení kýta recepty,
jelen na víně,
jelení kýta,
jelení maso na víně,
jeleni kyta recept,
jeleni na vině,
jelení kýta na červeném víně,
jelení maso kýta recepty,
recept na jelení kýtu,
jeleni kyta na zelenině,
jeleni maso na červeném víně,
jelení kostky na víně,
jelení maso kýta recept,
jelenní kýta,
jelen na cervenem vine omacka,
recepty z jelení kýty,
jelen na vine recept,
recepty na jeleni na víně,
příprava jelení kyty
Suroviny:
cibule,
olej,
mrkev,
petrželka kořenová,
celer,
kýta jelení,
sůl,
protlak rajčatový,
cukr,
koření nové koření,
pepř,
česnek,
mouka hladká,
víno červené suché,
tymián,
bobkový list,
voda,
Komentáře (1)