Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Marmeláda z černého rybízu bez vaření, na kterou ale potřebujete sílu a trpělivost. Šťávu z ovoce spolu s cukrem zpracujete ručně třením do husté hmoty. Zajímavý je také způsob uzavření sklenic. Místo víček můžete použít jen celofán.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAXD
Moje poznámka
Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAXD
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 7 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 11 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 19 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno před 23 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno 1. 12. 2025 15:48:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 24 minutami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 34 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 58 minutami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 2 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 3 hodinami
Bramboračka
artistichideaway před 5 hodinami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 6 hodinami
Tématické fráze:
konzervace černého rybízu,
černý rybíz konzervace,
zpracování josty,
rybízový rosol,
černý rybíz s cukrem,
konzervace rybízu,
nevařený džem z černého rybízu,
nevařená marmeláda z černého rybízu,
marmelada z josty,
rosol z josty,
rosol z černého bezu,
štáva z josty,
nevařená šťáva z černého rybízu,
vylisovaná štáva z rybízu,
rosol z červeného rybízu,
recepty na zpracování černého rybízu,
šťáva z černého rybízu,
šťáva z černého rybízu nevařená,
rybíz konzervace,
marmeláda z černého rybízu
Suroviny:
šťáva z černého rybízu,
cukr
Komentáře (16)