Tatarák
Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou řadou surovin od hořčice, kečupu a cibulky až po ty méně tradiční jako jsou chilli, kapary nebo brandy.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 711 kJ / 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,46 g |
Tuky | 33,89 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 348 mg |
Sodík | 523 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 18,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31B9
Moje poznámka
Tatarák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31B9
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 7 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 10 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 10 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 9 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 10 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 10 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 11 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 11 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 12 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 12 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 14 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 14 hodinami
Tématické fráze:
tatarak,
tatarák recept,
jak ochutit tatarák,
domácí tatarák,
recept na tatarák,
recept tatarák,
domaci tatarak recept,
ingredience na tatarák,
ingredience na hovězí tatarák recept,
tatarák z falešné svíčkové,
tatarský biftek recept,
jak dochutit tatarák,
tatarsky biftek,
recept na hovezi tatarak,
příprava tataraku,
tatarak ingredience,
hovezi tatarak,
tatarak z hoveziho masa,
recepty tatarák,
maso na tatarák
Suroviny:
svíčková hovězí,
kečup sladký,
omáčka worcesterová,
hořčice,
chilli tekuté,
olej,
cibule,
česnek,
žloutek,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (112)
A zbytek jsem udělal bez příkras podle svého gusta: pouze sůl, pepř, po žbrdolci citr. šťávy a brandy (koňaku mi přišlo líto)
No, akorát se mi nedaří dohledat (Vlámové? Valoni? Francouzi? Italové?) kde že to dělají pouze takto jednoduše (pominuli kapary)