Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné smažené závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgX6
Moje poznámka
Zelné smažené závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgX6
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na houbách v jednom hrnci
kamilkamil před 1 minutou
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí
Sassa před 4 minutami
Vietnamské letní závitky
petra.tumova před 12 minutami
Sekaná s přílohou hrášku a baby karotky
Vlak0078 před 29 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
stefi.f47 před 30 minutami
Jednoduché rizoto s mletým masem
Lenka.Zavadska před 35 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Altara před 43 minutami
Bramborový guláš se smetanou
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Rajská polévka "speciál"
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Mramorová bábovka supr a jednoduchá
IvanaRr před 1 hodinou
Tématické fráze:
zelné závitky,
smazene zavitky,
smazeny zelny list,
čínské zelné závitky,
smažené šunkové závitky,
smažené vepřové zavitky,
smažené zelnáky,
smažené zelné listy,
zelny list v testicku,
smažené kapustové závitky,
maminčiny recepty zelné závitky,
kapustové závitky smažené,
smažný zelný list,
smažené čínské závitky,
smažená kapusta se šunkou,
smažené závitky recept,
šunkové závitky v těstíčku,
smažený zelný list v těstičku,
smaženy šunkový zavitek,
zelny zavitek
Suroviny:
zelí hlávkové,
koleno vepřové,
slanina,
sýr uzený,
vejce,
mouka,
strouhanka
Komentáře (27)
Za mě určitě velký like, recept doporučuji a myslím si že rozhodně stojí za vyzkoušení.
Gustavo Woltmann