Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 554 kJ / 3 478 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 194,75 g |
| Tuky | 167,15 g |
| Vláknina | 157,65 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 4,03 g |
| Sůl | 9,40 g |
| Sacharidy | 156,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5Dm
Moje poznámka
Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N5Dm
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 4 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 6 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 7 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 57 minutami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 2 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 3 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 4 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 4 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 5 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 6 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí paličky s cizrnou,
kuřecí maso se zelenými fazolkami,
kuřecí maso s fazolkami,
recepty se zelenymi fazolkami,
kuřecí prsa s fazolkami,
kuřecí maso s zelenými fazolkami,
recept se zelenýma fazolkama,
rizoto s cizrnou,
nadýmá cizrna,
kuřecí maso se zelenýma fazolkama,
nadýmá celer?,
recept se zelenými fazolkami,
kureci prsa se zelenymi fazolkami,
fazolove lusky s cizrnou,
kureci maso s cizrnou,
způsobuje kuřecí maso nadýmání,
cizrna nadýmání,
víno nadýmá?,
červené víno nadýmá,
celer nadyma
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
cizrna,
slanina,
pasírované rajčata,
fazolky zelené,
cibule šalotka,
cibulka lahůdková,
celer,
bobkový list,
víno bílé suché,
rozmarýn,
paprika čerstvá červená,
sůl,
cukr
Komentáře (27)
Jinak myslím, ať si každý vyzkouší svůj způsob ne?
Nedělalo mi to potíže nikdy, až po 25 roce života