Suroviny
Porce: pre viac osôb
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 478 kJ / 2 982 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 190,95 g |
| Tuky | 165,91 g |
| Vláknina | 66,54 g |
| Cholesterol | 527 mg |
| Sodík | 7,77 g |
| Sůl | 19,00 g |
| Sacharidy | 147,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cachochbilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZyp
Moje poznámka
Cachochbilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZyp
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 39 minutami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 3 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 5 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 6 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 7 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 8 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 9 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 9 hodinami
Tématické fráze:
čachochbilli z hovězího masa,
kuře čachochbilli,
čachonhbilli,
bažant na víně podle dity p,
kuř s nádivkou po myslivecku,
ruská specialita recept,
kruti krky od sef kuchare,
tanatar,
recepty príprava kuraťa,
drubezi maso,
maso
Suroviny:
kuře,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
máslo,
cibule,
česnek,
petrželka,
rajče,
citron,
bobkový list,
víno bílé suché,
bazalka čerstvá,
koriandr,
kopr,
koření adžika
Komentáře (9)
Oblíbené jídlo Gruzínců. Kusy skopového nakrájíme jako na guláš a dáme dusiti s trochou polévky. Osolíme a řádně opepříme. Zatím několik hlavic cibule nakrájíme na kolečka a usmažíme dorůžova. Před dodušením masa přidáme k němu oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory i usmaženou cibuli. Vše společně dodusíme.