Suroviny
Porce: 3 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 972 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,47 g |
Tuky | 40,05 g |
Vláknina | 9,85 g |
Cholesterol | 831 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 48,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z čerstvého zelíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DJD5
Moje poznámka
Polévka z čerstvého zelíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DJD5
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 10 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 13 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
polivka z čerstveho zeli,
polévka z čersvého zelí,
polévka se zelim,
recepty z čerstvého zelí,
polevka zcerstveho zeli,
zelená polévka z čerstvého zeli,
polévka z čestvého zelí,
polévka z šerstvého zelím,
polévka z hlávkového zelí,
cerstve zeli recepty,
polévka z zelí a protlaku,
zelnačka z hlávkového zelí vegetariánská,
polévka z čerstvého zelí s klobásou,
polevka z cetstveho zeli,
cerstve zeli recept,
polevka z hlavkoveho zeli a rajčaty,
polkévka z čerstvého zelí,
polecka z cerstveho zeli,
polívka z cerstviho zeli,
polévka s čerstvým zelím a s klobásou
Suroviny:
zelí hlávkové,
brambory,
cibule,
rýže,
vejce,
protlak rajčatový,
smetana,
bobkový list,
koření nové koření,
kmín celý,
vývar zeleninový,
vývar hovězí,
cukr,
šťáva citronová,
mouka hladká,
sůl,
klobása,
česnek,
petrželka
Komentáře (4)