Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 715 kJ / 888 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,20 g |
| Tuky | 30,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 439 mg |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 3,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát v majonéze s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wj5v
Moje poznámka
Candát v majonéze s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wj5v
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
candát recept,
ryba v majonéze,
losos peceny v troube s pikantni majonezou,
pečená ryba se zeleninou,
nejlepší pečená ryba,
ryba pečená v majonéze,
candat s Majolkou®,
filet v majonéze,
zampiony v majoneze,
smazeny candat se zeleninou recept,
pečená majonéza,
candát,
recepty z candáta,
recept na candáta,
majonéza v troubě,
rybicky v majoneze,
ryby v majonéze,
pečená ryba v troubě na másle,
zeleninová majonéza,
recept na filet z candáta
Suroviny:
candát,
majonéza,
koření na ryby,
mouka hladká,
olej,
sůl,
pepř čtyř barev,
paprika čerstvá červená,
žampióny,
cibule,
česnek,
pórek,
cuketa,
lilek,
olej olivový,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (8)