Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 772 kJ / 2 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,73 g |
Tuky | 130,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 768 mg |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslová kuřecí prsíčka na krémových žampionech a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2O4v
Moje poznámka
Máslová kuřecí prsíčka na krémových žampionech a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2O4v
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 46 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 54 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa na víně,
kuřeci maso na víně,
kuřecí prsíčka na víně,
kuřecí prsa na žampionech,
kuřecí na žampionech,
žampion krémový,
kuřecí se žampiony,
žampiony na másle,
kure na zampionech,
kuřecí prsíčka,
kuřecí maso na žampionech,
kuřecí prsa se žampiony,
žampiony na víně,
kuřecí prsa žampiony,
kuřecí žampiony recept,
kuřecí prsíčka na žampion,
na bílém víně,
kuřecí prsíčka žampiony,
kuře na víně a žampionech,
krutí prsíčka na žampionech
Suroviny:
prsa kuřecí,
žampióny,
cibule,
víno bílé suché,
máslo,
pepř drcený,
sůl
Komentáře (44)
Jejich máslová omáčka je stálicí mé kuchyně, k rybě nic lepšího neznám
Často se tu papouškuje, že "recept není dogma"
Chutě jsou zajisté různé, proč ale jemnou chuť tohoto jídla "vylepšovat" česnekem a sojovou omáčkou, he?
***
Vím, je to poněkud OT, leč při čtení "Cibuli nakrájíme na velmi drobno a vhodíme do přepuštěného másla, orestujeme do sklovata." se mi vybavil postup na báječnou máslovou omáčku
https://www.toprecepty.cz/recept/38100-stika-na-ma...
Udelala sem je dnes a recept trosku poupravila (vsichni se oblizovali!!)
Misto prsou sem dala stehna, orestovala je na panvi a pak je na pekacku zalila tou smesi orestovanych hub a cibule s vinem, a nechala zapect.
Mnamka
děkuju všem za hezké komentáře, mám radost, že se vám rcp líbí