Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 902 kJ / 2 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,57 g |
Tuky | 125,27 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 396 mg |
Sodík | 746 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 116,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Anz
Moje poznámka
Krkovice z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Anz
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 10 minutami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 1 hodinou
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 3 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 3 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 5 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jednoho hrnce,
vepřová krkovička z jednoho hrnce,
vepřová krkovice z jednoho hrnce,
jídla z krkovice,
jídlo z krkovice,
vaříme z krkovice,
jídlo z jednoho hrnce recepty,
z jednoho hrnce,
pokrmy z krkovice,
pokrmy z jednoho hrnce,
jídla z jednoho hrnce recepty,
maso z jednoho hrnce,
jídlo z jednoho hrnce,
vepřové maso z jednoho hrnce,
pokrmy z vepřové krkovice,
recepty z krkovice,
recepty na jídla z jednoho hrnce,
recepty na jídlo z jednoho hrnce,
jídla z jednoho hrnce,
recepty na pokrmy z krkovičky
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
sádlo,
mrkev,
pórek,
lusky fazolové,
celer,
zelí hlávkové,
cibule,
brambory,
vývar,
tymián,
majoránka,
petrželka zelená,
pažitka
Komentáře (4)