Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 270 kJ / 1 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,61 g |
Tuky | 26,89 g |
Vláknina | 26,07 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 34,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
Moje poznámka
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 8 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 11 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 12 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 25 minutami
Špagety v nivě
Routilka před 2 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 2 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 5 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 5 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 5 hodinami
Tématické fráze:
burgunská hovězí pečeně,
burgunska omacka,
burgunska pecene,
hovězí kližka recept,
hovězí po burgundsku dita p.,
burgunska hovezi pecene recept,
hovezi klizka recepty,
hovězí v mrkvi na francouzský způsob,
hovězí plecko,
recepty z hovezi klizky,
burbunská omáčka,
burgunská omáčka recept,
dušené hovězí maso,
hovězí kližka po burgundsku,
hovězí po burgundsku podle dity,
burbunská,
maso po burgunsku,
hovezi maso po burgunsku,
hovězí pečeně po burgunsku,
burgunské víno
Suroviny:
kližka hovězí,
máslo,
ramínka vepřová uzená,
cibule,
česnek,
mrkev,
petrželka,
bobkový list,
sůl,
pepř,
tymián sušený,
protlak rajčatový,
víno červené suché,
houby naložené
Komentáře (8)