Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 473 kJ / 2 025 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,13 g |
Tuky | 114,47 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 688 mg |
Sodík | 7,41 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 53,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Záhorácký smetanový guláš v Pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mA3
Moje poznámka
Záhorácký smetanový guláš v Pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mA3
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 24 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 31 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 43 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
pomaly hrnec,
rizoto v pomalém hrnci,
vepřový guláš v tlakovém hrnci,
vepřová plec guláš,
hrnec na guláš,
srdíčkový guláš,
kančí medailonky recept,
titanovy hrnec recepty,
vepřová plec recepty,
recepty na pomalý hrnec,
kančí medailonky,
guláš s hlávkovým zelím,
vepřovi gulaš,
guláš z vepřové plece,
vepřová plec na houbách,
pomaly hrnec veprovy gulas,
pomalý hrnec recepty,
sádlo v pomalém hrnci,
hrnec pomalý,
segedinsky gulas z hlavkoveho zeli
Suroviny:
plec vepřová,
sádlo,
cibule,
maso uzené,
paprika sušená sladká,
voda,
sůl,
zelí hlávkové,
cukr,
ocet,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (2)