Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 392 kJ / 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,88 g |
Tuky | 53,57 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 72,30 g |
Postup přípravy
Pak nakrájíme na řezy, podávala jsem teplé.
Zveřejněno 21. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin z listového těsta s červenou řepou - příloha k pečenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EGGl
Moje poznámka
Závin z listového těsta s červenou řepou - příloha k pečenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EGGl
Nejnovější recepty
Fazolová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Smaženice z lišek
Přidáno před 9 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
zizalova.k před 5 minutami
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 1 hodinou
Rajčatový salátek
Kajkajak před 1 hodinou
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 1 hodinou
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 1 hodinou
Krupicová kaše
kodrla před 1 hodinou
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
wimra před 1 hodinou
Klasické palačinky
KladiKIK před 1 hodinou
Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou
wimra před 2 hodinami
Tématické fráze:
karpačo s červené řepy,
štrůdl s červenou řepou,
jak šmakuje moravskoslezsko recepty,
štrúdl z červené řepy,
jak dlouho se peče závin,
příloha k pečeným žebrům,
jak šmakuje moravskoslezsko,
délka vaření červené řepy,
slaný štrůdl s červenou řepou,
karpačo z pečené červené řepy,
štrudl červená řepa,
závin z řepy,
příloha k pečeně u kureti,
štrůdl s řepou,
jak dlouho pect závin,
jak dlouho se peče listové těsto,
červená řepa k masu,
jak šmakuje moravskoslezsko kniha,
slany strudl s repou,
délka pečení zavinu
Suroviny:
těsto listové,
řepa červená,
cibule,
jablko,
olej,
cukr krupice,
sůl,
kmín drcený,
pepř,
ocet,
vejce
Komentáře (7)
Dávám bodík