Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 179 kJ / 1 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,65 g |
Tuky | 45,05 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 469 mg |
Sodík | 6,13 g |
Sůl | 14,20 g |
Sacharidy | 55,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čabraka s krutony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EGpv
Moje poznámka
Čabraka s krutony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EGpv
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 16 minutami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 16 minutami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 40 minutami
Rajčatový protlak
douver před 1 hodinou
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 3 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 5 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 5 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 6 hodinami
Tématické fráze:
čabraka polévka,
krutony,
polévka čabraka,
krutony recept,
čabraka, polévka,
krutony do polévky recept,
hulán recept,
vysvětlit slovo krudony,
cabraka,
rec.na česnečku pol.,
jídlo čabraka,
čabraka recept,
konská čabraka,
roláda z mletého masa v čabraku,
salát z červených fazolí s krutonky,
restaurace u cabraka,
čabraka pol=évka,
chléb čabraka,
cabraky na matrace
Suroviny:
maso uzené,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
cibule,
paprika čerstvá červená,
houby sušené,
brambory,
mrkev,
petržel,
celer,
fazole červené ve slaném nálevu,
česnek,
majoránka,
sádlo,
petrželka,
chléb
Komentáře (18)
Čabraka nebo šabraka (z tureckého çaprak) je ozdobná pokrývka na koně. cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cabraka - že by se snad polévka měla vařit z koniny?
Také jsem koukala na ten název