Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí steak s rajským kysaným zelím

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Středně náročný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 531 kJ /
605 kcal
Bílkoviny42,99 g
Tuky35,84 g
Vláknina12,40 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 2,55 g
Sůl6,34 g
Sacharidy22,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí steaky, nebo prsíčka mírně naklepeme, okořeníme pepřem, solí, posypeme červenou paprikou. Zprudka orestujeme na polovině oleje dorůžova a dáme stranou do tepla. Krok 2: Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme překrájené zelí, podlijeme troškou vody a dusíme v klasickém hrnci 40 minut (v tlakovém stačí 15 minut). Zruba 10 minut před koncem přípravy vmícháme do zelí rajský protlak a provaříme. Krok 3: Maso položíme na zelí, uzavřeme poklicí a necháme dojít. Pokud máme raději sladší zelí, přidáme 1-2 tablety umělého sladidla. Podáváme s bramborem.

Zveřejněno 16. 4. 2012

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj-Kuchařka pro diabetiky a nejeen pro ně.

Tento recept jsou 2 porce. 1 porce přibližně obsahuje:

27g bílkovin, 11g tuků, 17g sacharidů, 4,1g vlákniny..

275 kcal = 1150 kJ

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n8wp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n8wp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Irule: Tak to abych se bála, kdy se to stane:-8

Jana Remkova: co máš z toho, ja neumím fotit ještě teď ;-(. Ale vše mám vytisknuté a uložené, takže to určitě zkusím. A že je to dobré mi je jasné, je to recept od tebe a zatím mě nic nezklamalo :yes::-K

Irule:;-) fotka příšerná, doby minulé, ale dobré to je, neboj;-)

:-O člověk hledá zelí a nachází samé dobroty :-p:-K:yes:

rebeka: no, segoš..;-), ale jo, proč ne?:-D

Porada: ano, přesně tohle mě napadlo.. kuřecí segoš;-):yes::yes:
Jani, povedlo se ti to:-K;-):-p:yes:

To nevypadá špatně,takový kuřecí segedin.:-p:yes:

Tož v celku to neřeším :-), ale kuřecí steak fakt Jani není. Steak je z masa především hovězího, obecně řečeno z červeného masa. To jen pro vysvětlenou ;-). Ale receptík je moc hezký a mám ho v merku na sobotní oběd :-8 :yes:

recept se moc líbí, příležitostně vyzkouším:-p:yes::-))

Lenka: je to vlastně vykostěné stehno bez kůže, u nás je mají denně. Ale klidně můžeš použít kuřecí prsíčko;-)

Kuřecí steaky nejsou ... až ho někdy uvidím, tak nevím ... :-)

Jani, to vypadá dobře! :-O To vyzkouším. . . :-p:yes:+

Jani,moc hezky připraveno:-p+:yes::-K

Bibinka: máš pravdu, však ta kuchařka je "nejen pro diabetiky";-). Já jsem si to s přehledem dala taky, ale bez brambor.:-)

Tématické fráze:
kuřecí maso s kysaným zelím, kuřecí prsíčka se zelím, kuřecí steak na paprice, kuřecí prsíčka recepty se zelím, kuřecí steak, kuřecích stejky oběd, vepřový steak se zelím, kuřecí prsíčka s kysanym zelím, kuřecí steaky na zelí, zapečené kuřecí steaky z bramborem a na zelí, kuřecí steak zapeceny se zelim, kuřecí maso na kysaném zelí, recepty s kysaným zelím, kuřecí nudličky s kysaným zelím, zapečená kuřecí prsíčka s kysaným zelím a bramborem, krůtí stehenní maso s kysaným zelím, obed s kysanym zelim, krůtí prso pečené vcelku kj, kuřecí a krutí steaky, kuřecí maso kysaným zelím

Suroviny:
steak kuřecí, olej, cibule, zelí kysané, protlak rajčatový, pepř, sůl, paprika sušená sladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu