Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 266 kJ / 2 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,59 g |
Tuky | 183,77 g |
Vláknina | 39,14 g |
Cholesterol | 606 mg |
Sodík | 7,44 g |
Sůl | 18,38 g |
Sacharidy | 189,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2v8
Moje poznámka
Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2v8
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 1 hodinou
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 16 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 20 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 11 minutami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 28 minutami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 35 minutami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 2 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 3 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 3 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 4 hodinami
Tématické fráze:
moravské střapačky,
noky se zelím a uzeným,
bosáky se zelím,
chlupačky s uzeným,
domácí strapačky,
střapačky se zelím,
bosáky s uzeným,
chlupačky se zelím,
noky s uzeným a zelím,
střapačky z vařených brambor,
bosáky od babičky,
strapace se zelim,
střapačka,
chlupacky s uzenym a zelim,
recept na chlupate knedlíky strapace,
chlupačky s uzeným masem,
strapačky,
strapacky recept,
chlupačky videorecept,
co jsou strapačky
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
mouka hladká,
vejce,
sádlo,
cukr,
sůl,
pepř,
cibule,
slanina,
maso uzené,
zelí kysané
Komentáře (20)
pochutnali jsme si velice, nacpali si bříška, spláchli to plzeňskou 12tkou
dělala jsem přesně podle rcp, systém přiměřeně, přiměřeně je zde namístě
vytasila jsem zelí z bečky, překrájela, přidala bobek a nové koření, trochu soli a cukr.. jak píšeš
akorát.. to bych nebyla já, abych něco nezmastila.. měla jsem máo vody a ňoky, jak jim miláček říkal, nechtěly plavat, mršky
takže, pokud budete někdo dělat, což doporučuju