Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 909 kJ / 2 129 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,86 g |
| Tuky | 165,76 g |
| Vláknina | 6,30 g |
| Cholesterol | 430 mg |
| Sodík | 3,12 g |
| Sůl | 7,65 g |
| Sacharidy | 26,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s estragonovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8pL
Moje poznámka
Hovězí s estragonovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8pL
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 3 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 3 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 6 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 46 minutami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 1 hodinou
Tvarohová štola
[email protected] před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 2 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 3 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 4 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 5 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 5 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
maso estragon,
hovezi na estrgonu,
hovězí maso estragon,
esyragon omacka,
hovězí maso na estragonu,
recept na jidlo s estragonem,
hovězí omáčka,
hovězí s estragonem,
hovězí maso s dižojskou omáčkou,
hovezi maso s omackou,
hovezi maso ostragon,
recept estragon z hoveziho,
sušený estragon,
estragonova horcice,
hovězí extragon,
hovězí potřeme dijonskou,
hovezi platky recepty estragonov,
recept estragonová,
estragonová hořčíce jak vypada,
anýzova omacka
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
estragon,
hořčice dijonská,
cibule,
smetana na vaření,
vývar hovězí,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (23)