Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 909 kJ / 2 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,86 g |
Tuky | 165,76 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 430 mg |
Sodík | 3,12 g |
Sůl | 7,65 g |
Sacharidy | 26,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s estragonovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8pL
Moje poznámka
Hovězí s estragonovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8pL
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 11 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno 16. 8. 2025 16:01:50
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 1 hodinou
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 1 hodinou
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 1 hodinou
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 3 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 5 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 5 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 5 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 6 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 6 hodinami
Tématické fráze:
maso estragon,
hovezi na estrgonu,
hovězí maso estragon,
esyragon omacka,
hovězí maso na estragonu,
recept na jidlo s estragonem,
hovězí omáčka,
hovězí s estragonem,
hovězí maso s dižojskou omáčkou,
hovezi maso s omackou,
hovezi maso ostragon,
recept estragon z hoveziho,
sušený estragon,
estragonova horcice,
hovězí extragon,
hovězí potřeme dijonskou,
hovezi platky recepty estragonov,
recept estragonová,
estragonová hořčíce jak vypada,
anýzova omacka
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
estragon,
hořčice dijonská,
cibule,
smetana na vaření,
vývar hovězí,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (23)