Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 410 kJ / 1 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,55 g |
Tuky | 10,28 g |
Vláknina | 152,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 201,53 g |
Sůl | 503,05 g |
Sacharidy | 283,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pomeleme na masovém strojku, dusíme na 250 g 100% tuku 1/2 hodiny. Vřelé se dá do sklenic a uzavře nebo zchladlé sterilovat na 80°C asi 20 minut.
Zveřejněno 23. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelenina na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkjN
Moje poznámka
Zelenina na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkjN
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 29 minutami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 31 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 36 minutami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 48 minutami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 3 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 3 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 4 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 5 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
nakládání zeleniny recepty,
zpracování rajčat na zimu,
zpracování mrkve na zimu,
zpracování zeleniny,
recepty na nakladani zeleniny,
nakládání zeleniny,
jak zpracovat mrkev na zimu,
jak sterilovat zeleninu,
spracování rajčat,
zpracováni pórku,
zamrazení pórku,
jak zpracovat zeleninu,
kedlubny na zimu,
nakládání kvetaku,
recepty na zimu,
polévková zelenina na zimu,
dušená zelenina na zimu,
mrkev na zimu,
jak zpracovat petržel,
spracování paprik
Suroviny:
pórek,
rajče,
kapusta,
mrkev,
celer,
petržel,
kedlubna,
květák,
cibule,
paprika čerstvá červená,
nať celerová,
nať petrželová,
česnek,
sůl
Komentáře (5)