Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 719 kJ / 2 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,22 g |
Tuky | 105,57 g |
Vláknina | 56,70 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 108,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Moje poznámka
Ražničí s marinádovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LWOr
Nejnovější recepty
Vafle bez cukru
Přidáno před 6 hodinami
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s cuketou bez mouky
Přidáno před 13 hodinami
Vydatná čočková polévka jako hlavní chod
Přidáno před 13 hodinami
Slaný koláč se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Sýrovo-celerová kapsa
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy buchty jako peříčko
Evculina84 před 2 hodinami
Bábovka z televize
Petik05 před 3 hodinami
Bavorské klobásy v listovém těstíčku
Kattyy před 4 hodinami
Rybičková pomazánka ze sardinek
Kajkajak před 5 hodinami
Kapustová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Pečená dýně hokkaido s bramborami na bylinkách
jayjayka před 5 hodinami
Domácí Moravanka od babičky
Nanina před 6 hodinami
Míša řezy
miska.jitka před 7 hodinami
Hraběnčiny řezy
MajdaTrajda před 7 hodinami
Vynikající mrkvové řezy
elinkakov@seznam.cz před 7 hodinami
Tématické fráze:
ražnici naložené,
ražničí,
ražniči recept,
maso na ražničí,
naložené maso na ražničí,
recept ražniči,
naloženi masa na ražniči,
jak nalozit maso na ražniči,
nalozene raznici,
marináda na ražniči z kýty,
recept na ražničí,
ražniči na špejli do trouby,
moje ražniči,
ražniči z lososa,
recepty ražničí,
maso na raznici jak naložit,
přírodní ražniči,
naložit maso na ražniči,
smetanove brambory a ražnici,
dusene raznici
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
salám vysočina,
paprika čerstvá červená,
cibule,
rajče cherry,
víno hroznové,
máslo,
petrželka,
olej,
sůl,
česnek,
olej,
omáčka worcesterová,
protlak rajčatový,
citron
Komentáře (16)
To není banalita, to je kultura (anebo nekultura?).
Bibinko,věřím,že jste si pochutnali,mňam