Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 662 kJ / 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,68 g |
Tuky | 7,46 g |
Vláknina | 14,25 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 19,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí líčka dušená na jalovci s dýní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K9wn
Moje poznámka
Hovězí líčka dušená na jalovci s dýní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K9wn
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Residential Properties
ResidentialProperties před 6 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 18 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 22 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 41 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 42 minutami
Surimi salát
Sahula před 50 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Bublanina II
dejvi01 před 1 hodinou
Tématické fráze:
hovězí na jalovci,
hovězí líčka recept,
líčka s dýní,
hovězí líčka,
recepty na dusene hovezí v tlakaci,
hovezi na dyni,
hovezi licka v tlakaci,
dýně v pomalém hrnci,
hovězí na jalovci recept,
jak chutnaji licka,
marmelada z dýně z ph,
líčka v tlakáči,
hovězí a hokaido,
hovězí dýně,
jednoduchý recept-hovězí líčka,
hovězí s dýní,
hovezi licek,
recept - hovězí líčka,
hovezi licka na vine v pomalem hrnci,
hovězí s dýní hokaido
Suroviny:
líčka hovězí,
dýně hokkaido,
mrkev,
celer,
petržel,
jalovec,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
olej olivový
Komentáře (27)