Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 755 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,12 g |
Tuky | 126,45 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 34,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásky z pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWrm
Moje poznámka
Klobásky z pekáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWrm
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 8 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 18 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 18 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 38 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 2 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 4 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 4 hodinami
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 4 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 4 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 4 hodinami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečené klobásy,
pečené klobásky,
recept na klobásky na pivě,
recepty z klobásy,
klobásy na pivu,
klobasky na pivu,
pecena klobaska,
klobasy pecene v troube,
klobásky pečené,
klobasky,
top recepty na klobásy,
jak pripravit bavorskou masovou klobasu,
bavorske klobasy recept,
jak se vaří klobáska,
klobáska na černém pivu,
klobasky na panvi,
pečene klobasy na pivu,
pecena klobasa na panvicce,
bavorske klobasy na černém pivu,
pečená klobása recept
Suroviny:
klobása bavorská,
rajče,
pivo černé,
omáčka sojová,
cibule,
česnek,
žampióny,
slanina,
čerstvé bylinky,
olej,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (56)
Ale nedoporučuji napřed rozhlásit, že člověk dopekl a co... s mámou jsme bojovaly o ochutnávku, jinak táta zasedl k pekáčku a začal konzumovat
Výborné to bylo!
měla jsem poslední malou skleničku svých pečených rajčat od jahody, tak jsem přidala skleničku Pronto per pasta a dvě lžíce Ajvaru.. když už, tak...