Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 286 kJ / 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,22 g |
Tuky | 34,61 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,37 g |
Sacharidy | 79,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v pikantním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9lB
Moje poznámka
Květák v pikantním těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9lB
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 1 hodinou
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno 6. 6. 2025 17:17
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
BeBe střecha s banánem
Majavcelicka před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Jakubka před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
poirotka před 2 hodinami
Kuřecí špalíčky na divoko
poirotka před 2 hodinami
Tvarohový koláč s borůvkami
marsa.marsa před 2 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
Lendoulinecek před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
bobnak před 3 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
DominKuchtik před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Pavluska75 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pikantní obalovaný květák,
obalovaný květák v těstíčku,
pikantní těstíčko na obalování,
květak v těstičku,
těstíčko na obalování květaku,
květák recepty,
pikantní květák,
testicko na květák,
květák v těstíčku pečený v troubě,
recepty z květáku,
pikantni kvetak v troubě,
pikantní těstíčko,
květák v pikantnim těstíčku pečený v troubě,
pikantní pasta harisa,
recepty na z květáku,
květák obalovaný v těstíčku,
obalovaný květák pečený v troubě,
květak pikantní,
smažený květák v pikantním těstíčku,
harissa složení
Suroviny:
květák,
sůl,
olej,
vejce,
solamyl,
mouka hladká,
omáčka sojová,
česnek,
pivo světlé,
harissa,
paprika čerstvá červená,
semínka slunečnicová,
semínka sezamová,
sůl
Komentáře (27)
Je fakt, že takle to neznám, ale Harissa, jak ji znám nejen z Tunisu (jenom pasta), nikdy není Harísa.
Ten Honza ze 17.01.2013 nejsem já.
Přece na celém světě se tahle pasta původem z Tunisu jmenuje Harissa. V restauracích je přímo na stolech jak ve Španělsku olivový olej a ocet na ochucení salátů.