Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 990 kJ / 2 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,45 g |
Tuky | 167,90 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 363 mg |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 20,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní závitky s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5m3
Moje poznámka
Pikantní závitky s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5m3
Nejnovější recepty
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 2 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 13 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 32 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 54 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 58 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 2 hodinami
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
šunka s křenem,
vepřové závitky s křenem,
masove zavitky s křenem a jablky,
pikantní vepřové závitky,
pikantní masový závin,
recept na chrenove zavitky,
hovězí plátky s jablečným křenem,
roládky s křenem,
frankfurtský zavitek,
šunka s křenem recept,
jak udělat zavitky,
šunko křenové zavitky,
hovězí kapsa s jablečným křenem,
zavitek s krenem a klobasou,
pikantni masove zavitky,
plátky šunky s jablečným křenem,
veprove s krenem a slehackou,
šunka s jablečným křenem,
pikantní maso s křenem,
šunka křen zavitek
Suroviny:
plátek vepřový,
šunka,
křen,
pórek,
houby,
slanina anglická,
sůl,
pepř,
máslo,
mouka hladká,
olej
Komentáře (5)