Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 936 kJ / 2 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 231,61 g |
Tuky | 32,63 g |
Vláknina | 74,75 g |
Cholesterol | 508 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 375,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kubbe nijje - arabsky tatarak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJgR
Moje poznámka
Kubbe nijje - arabsky tatarak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJgR
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 47 minutami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 47 minutami
Jahodový mixík
Přidáno před 10 hodinami
Rebarborový koláč s posypkou
Přidáno před 10 hodinami
Rebarborový koláč se sněhem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše z jogurtu
Kacenecka před 2 minutami
Chleba ve vajíčku jinak
martiline před 45 minutami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
wimra před 1 hodinou
Opravdu křupavé vafle
xxxVendy před 3 hodinami
Mrkvové muffiny nebo koláč
kimil před 4 hodinami
Anglické palačinky
Layoo před 9 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 15 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 15 hodinami
Tématické fráze:
škumpa obecná foto,
tatarák z bulguru,
kde koupit maso na tatarák,
bramborovy tatarak treme brambory,
jídlo kubbe,
recept arabský,
tatarak z burgru,
škumpa recepty,
bulgur tatarak,
procesor na maso,
kde koupit tatarak,
jak naaranzovat tatarsky biftek,
pražený bulgur,
kubbe jídlo,
pokrmu kubbe,
libanonsky tatarak,
sumah koupit
Suroviny:
hovězí zadní,
bulgur,
koření nové koření mleté,
římský kmín mletý,
skořice,
majoránka,
paprika sušená sladká,
harissa,
sůl,
pepř,
olej olivový,
maso hovězí mleté,
cibule,
koření nové koření mleté,
koření sumah,
skořice,
majoránka,
olej olivový,
sůl,
pepř,
olej olivový,
ořechy piniové
Komentáře (18)
Moc vsem dekuji za pozornost a komentare...
Dá se běžně koupit v lepších obchodech s kořením viz.Tonda.
Jinak nádhera a můj muž by si pošmákl,má na rozdíl ode mne moc rád tatarák.Tu dušenou část ovšem můžu,dala bych si dvojitou.
velmi zajímavý recept
Ale dobre som sa zasmiala pri korení sumah, lebo som hľadala na nete, čo je to za korenie a tam na mňa vykukol ľudový názov : Škumpa koželužská
V každom prípade máš bodík