Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 944 kJ / 3 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,96 g |
Tuky | 295,84 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 3,82 g |
Sůl | 9,50 g |
Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravský rožeň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/503K
Moje poznámka
Moravský rožeň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/503K
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 10 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 4 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 12 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 13 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 15 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 16 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 17 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 17 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 17 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 17 hodinami
Tématické fráze:
kyta na rozen,
moravské speciality recepty,
speciality na rožni recepty,
játra na rožni,
rožen,
veprova kyta na rožen,
rožen na kýtu,
koleno na rožní,
speciality na rožni,
vepřová játra na rožni,
moravský plátek,
recepty na rožen,
moravske speciality,
špíz na rožni,
vepřové koleno na rožni,
mail raada.com loc:cz,
domaci rožen,
špíz na rožni postup,
recept játra na rožni,
vepřové na rožni
Suroviny:
kýta vepřová,
játra vepřová,
slanina anglická,
olej,
šťáva citronová,
cibule,
žampióny,
paprika sušená sladká,
hořčice dijonská,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (29)