Krkonošská pochoutka
Směs vepřového masa a jater v omáčce je skvělé a snadné jídlo, které zasytí. Okurky přidají prvek kyselosti a borůvky jsou zajímavým doplňkem, který dodává jídlu harmonii. Ideální, pokud rádi vaříte na více dní. Toto jídlo bude chutnat po odležení ještě lépe.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 217 kJ / 530 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,77 g |
Tuky | 10,28 g |
Vláknina | 16,78 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 35,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkonošská pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZzB
Moje poznámka
Krkonošská pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZzB
Nejnovější recepty
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 44 minutami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 10 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 19 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka
BublinaF před 7 minutami
Brokolicová polévka
Gothaj před 16 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 20 minutami
Pečená dýně
Agliooglio před 42 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 1 hodinou
Švestkový crumble
olgaja před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 2 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 3 hodinami
Tématické fráze:
krkonošská játra,
krkonošská krkovice,
krkonošská vepřová játra,
krkonošské těstoviny,
pochoutky roku cz,
krakonošská pochoutka,
krkonosska omacka,
krkonošské nudlicky,
krkonosska basta,
pochoutky roku,
krkonošká pochoutka,
krkonožská pochoutka,
wwwpochoutky roku cz,
krkonosske dobroty,
top recepty pochoutky z chleba,
krkovice po krkonošsku,
pochoutka z krkovičky,
krkonosska buchta,
veprove maso po krkonossku,
krkonošská omeleta
Suroviny:
kýta vepřová,
játra vepřová,
paprika sušená sladká,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
okurky sterilované,
žampiony sterilované,
borůvky,
omáčka sojová,
cibule,
olej,
kmín mletý,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (23)
Ivušo, to máš od dědy k nám pouze 20 km, tak zajeď v létě